logotitle

Aussie Rider

">

Aussie Rider Adventure Travel
is een sinds 1997 in Australië gevestigd bedrijf dat gerund wordt door Nederlanders met ruim 30 jaar professionele ervaring in het toerisme. Wij staan Nederlandse en Belgische reizigers bij met het organiseren van het ultieme vakantie vervoersmiddel in Nieuw Zeeland en Australië:

de Motor !

deze tevreden reiziger heeft het zeer doeltreffend samengevat:

Nieuw Zeeland motorhuur Aussie Rider Maatman

Tevens bieden wij de keuze uit een selectie van hoogwaardige Motortours in zowel Australië alsmede Nieuw Zeeland met als hoogtepunt de jaarlijks verreden Nieuw Zeeland Explorer motortour.  
Een op-maat tour voor club of bedrijf? No Worries!  Wij specialiseren ons in de organisatie achter de schermen van dergelijke tours.

Auto- en Camperhuur:  Via ons zusterbedrijf
Totally Campers
kunt u kiezen uit een enorm aanbod van betaalbare 4x4's, auto's, campers en motorhomes in Australië en Nieuw Zeeland.

Wij horen graag van je vakantieplannen, en streven er dan naar om binnen 24 uur een geheel vrijblijvend aanbod per email te versturen. Onze email service is persoonlijk, vriendelijk en snel.

Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf behandeld zouden willen worden.  We denken graag mee om tot een passende oplossing te komen. Ons uiteindelijke doel is om jouw Downunder vakantie een onvergetelijke ervaring te maken!

Betaalbare huur: er geldt een 5-daagse minumum huurperiode. Laat ons even weten wanneer, vanaf waar en voor hoelang de reis zal zijn en wat voor type motorfiets, auto, camper of tour je prefereert en wij sturen vrijblijvend een aantal opties door.

Er is keuze uit een ruim assortiment motoren, waaronder de merken BMW, Harley Davidson, Honda, Suzuki, Kawasaki en Yamaha. Wij zorgen er voor dat de motor van uw keuze klaarstaat in Auckland, Christchurch, Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane, Cairns or Launceston (Tasmanië) en een auto, 4x4 of camper in al deze steden alsmede in Darwin, Alice Springs and Hobart.

Gratis service:  Het mooiste van de Aussie Rider service is dat het NIETS extra kost.

Vragen staat vrij! Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen, van het organiseren van betaalbaar vakantievervoer tot aan het regelen van een al dan niet begeleide tour!

Vragen? Stuur ons even een email!

map Australia
interessante feiten over Australia and New Zealand (klik)


NEW ZEALAND EXPLORER TOUR
De ultieme motorvakantie!

 

MELBOURNE promo
streaming video -
3 minuten

 

KLANTEN FEEDBACK
en fotos

 

Totally Campers Camper hire Australia New Zealand
voor auto, camper en motorhome Downunder. Huur tegen sterk gereduceerde tarieven4WD Campers Australia
voor alle huur 4x4's en 4x4 campers


CampsAustraliawide
bestel nu de fantastische kampeergids "Camps Australia Wide" waarmee je de goedkoopste kampeerplekken in Australie kunt vinden!

wij zijn

Aussie Specialist logo


alsmede
ANWB contact persoon
contactpersoon voor de staat
Victoria, Australië


lid van

NCCA